Followers

Wednesday, May 30, 2012

wedding min & pali

semalam FIL & MIL datang...sebagai menantu mithali harus la sebokkan diri di dapor juga sebokkan diri melayan FIL dan MIL..oleh yang demikian, tiada la entry di hari hari berkenaan..lepas lunch tadi FIL & MIL pun dah berangkat pulang...sejak BE nufnang meningkat naik ni semakin bersemangat la saya untuk terus meng'hapdet...heh..dasar mata duitan...

ahad lepas wedding min & pali di Pulau Pinang..both of them adalah ex-ofismate masa kerja kat amd dulu,,min adalah yang rapat selain lagi dua orang close friend masa kerja kat sana...detik percintaan mereka boleh di katakan i pun jadi saksi jugak..hehe..dua dua sangat sweet..kecik molek jerr..muka pun nak seiras..


Bergambar dengan kak aishah dan anaknya nina, kak aishah ni pun one of my best friend masa kat amd..


zafirah adalah sangat behave pada hari tersebut..aku kan pernah crita dia jenis kalau bukan mama or ayah dia yang dukung mesti menangis menjerit jerit punya lah..tapiii...hari tu budak tecit ni sangat la baik..siap kawan kawan amd bawak dia jalan jalan bergambar, aku dan azizi pun boleh la makan dengan tenangnyer..pastu diorang siap cakap, 'baiknya anak u nor..mahu dengan semua orang'..erkkk..aku pun iya kan ajer..hehe..pandai eh cik kak zafirah ni, dia tak bukak rahsia lagi..hehehe..


Yang atas anak kak aishah, nina...budak ni sangat cute..ada chinese look sebab banyak ikut muka mama dia...ala la la..nak jadi penantin lettew...


Yang sebelah aku ni, erin..jugak one of my best friend kat amd..kiranya ni geng keras breakfast, lunch, gosip gosippin..heh..



 Bergambar dengan penantin yang gojess..alhamdulillah dah selamat menjadi isteri kepada kekasih hati kesayangan...



Time ni zafirah nak pegang pengantin lelaki...amboi cik kak kita nih..!!


masa ni dah nak start buat perangai dah..sebab dia mengantok..kak aishah pujuk dengan gula gula..huhu


wishing u both happily ever after...aminnn....

sebahagian dari hantaran

1 comment:

lovely said...

alo..lo..tomei-tomeinyer budak tenik tu.geram tengoknyer.

Related Posts with Thumbnails