Followers

Tuesday, May 22, 2012

video makeup tutorial mereka adalah sangat awesome

here the list of youtube makeup tutorial link yang selalu aku terjah..ada yg dah lama aku follow..ada yang baru..video video mereka adalah sangat mengujakan dan mereka juga sangat cantik..sebab tu la everything they put on their face nampak cantik kot..ye dok??


michelle phan

ini sangat femes..kan kan..dah lama aku follow..dulu cita cita nak upload banyak banyak video makeup tutorial and beauty toturial kat youtube macam dia..haha..berangan..last last..tak buat pun..haha.




makeup by eman




bebexo




zukreat




dolce candy




bubzbeauty



actully banyak lagi..tapi yang ni la antara yang fav..bila masuk youtube jer ade jer muka muka diorang ni jadi santapan mata..hehheh..so uolss boleh agak la ke mana habesnya masa senggang aku..tehee 

No comments:

Related Posts with Thumbnails