Followers

Wednesday, May 9, 2012

risau makk..

Pukol 6 pagi tadi aku susukan zafirah..tegok mata sebelah dia sepet semacam..pastu habes susukan mintak husband buka lampu..(selalunya malam malam kitorang on lampu romantik..hehe..coz tak cerah sangat)..

belek belek mata dia..kesiannya jadi bengkak sebelah..tapi tak merah..hairan..aku pun dok belek la dalam dalam kelopak mata dia kot kot ketumbit ke hape tapi takde pula..risauu..tanya tanya azizi..kenapa ni eh...lambat ke nak sembuh ni...azizi macam biasa la..kasi ayat penenang..tade pape la..kejap lagi sembuh la...tak sembuh kita bawak pergi klinik..

aku yang risau semacam ni cepat cepat on wifi kat henpon..google cari 'baby mata sepet selepas bangun dari tidur'..haha..mana nak jumpa..mana la ada orang share benda benda macam ni...

so ingat ingat balik dia suka tido mengiring...aku pun perasan posisi dia tak ubah dari semalam..kalau tidak habes kesana sini tidonya siap ambik kawasan aku lagi..and we both rasa sebab itu la mata dia bengkak..

lepas azizi pergi kerja sambung balik tido dengan zafirah...tadi pukol 9 lebih baru kami bangun..haha..teruk kan..belek belek balik mata dia..fuhh..lega..mata dah kembali ke asal..huhu..alhamdulillah..ingat apa la nk jadi kat mata anak aku ni...risau makkk...pengajarannya sesekali kena bangun ubah posisi anak..

No comments:

Related Posts with Thumbnails