Followers

Thursday, May 31, 2012

pot pet pot pet

lunch tadi..


cucur jagung resepi MIL..kalau cara i goreng garing garing, guna telur sebijik tanpa ajinaikmoto..but resepi MIL, goreng sesedap rasa, tanpa telur, sedikit ajinomoto, dan air di lebihkan sedikit..actually resepi MIL yang tersedap..resepi my mom pun sodapp jugak..resepi i..?? lagi la sodappp..hehehe..

makan ne jerr?!..kan i dah kata, nak diet jadi housewife yang super pemalas macam i..hihi

actually, breakfast husband, buat banyak banyak, so jadi la ia lunchie untuk si isteri yang super malas ni..

sebagai supermak yang sangat rajinn, jadi la kalau nak masak dua kali dalam sehari..tiga kali adalah bila weekend..but, i try to avoid masak bila weekend dengan mengajak suami berhuha huha di luar..tehee..

alahai banyak pulak super..

sekarang hujan..sejukk..nak sleep sleep..zafirah sayang ni..super mengada ngada hari ni..asyik nak berdukung berkepit jer..haisshh..tak kasi can lansung

petang ni pun super malas nak masak nasi..jadi omputih la pulak..korang pun mesti boleh teka aku akan masak spagetti petang nih..nak buat pun mudah..bahan bahan dia pun dah lama menjeruk dalam fridge..

super super superrr mengantok la weihh...

'opocot'

No comments:

Related Posts with Thumbnails