Followers

Tuesday, May 22, 2012

ke-happy-an

Last week tanya husband nak beli tak ayam ikan sayur mayur tak bila balik kedah nanti..buat stok seminggu..selalunye macam tu la kalau balik kampung..beli barang basah kat alor setar jer..sebab beli kat tempat yang lagi segar dari yang di jual di pasaraya..so husband cakap..minggu ni tak payah masak la..kita makan kat luar..dalam hati..wahhh...gembiranya...berbunga bunga..so, minggu ni adalah minggu menjauhkan diri dari dapur..yeayy..boleh menumpukan masa untuk mengemas rumah pulok..kain baju pun dah sebakul tak lipat..nama je dok rumah tak buat benda..tapi malass..heh..

tenkiu sayang..dengan kelonggaran yang di beri..tapi i wonder jugak..apa ape ape ker..hurmm 

-____-

"mama asyik ngadap lappy saja..nanak shushu..!!"

No comments:

Related Posts with Thumbnails