Followers

Saturday, May 5, 2012

hujung minggu yang so so aje...

Semalam melawat nenek zafirah..tok azizi..bagi orang utara tok itu adalah nenek..tok wan itu adalah datuk..dan bagi family azizi nek itu adalah moyang...ada faham?? perlu ker bagitau semua ni..hee...

Nenek zafirah tinggal dengan kakak azizi di penang, sungai dua...dulu masa kami dok kat penang dengan rumah diorang..sekarang ni agak jauh la sket..





Sebelum ke rumah nek..kami singgah Queensbay kejap..makan makan..cari barang sket..sedar tak sedar..huii..dah dekat 6 bulan aku tak p queensbay tu..bermakna zafirah 1st time la pergi queensbay..hehe..queensbay adalah tempat dating masa kapel, bertunang dan berkawen kami..kat queensbay singgah sasa beli cyber colour eyelash curler dengan bedak pixy...pastu makan dekat chicken rice  shop.. favorite nasi ayam azizi ni...






zafirah dengan muka terkejut beliau...

Kat rumah tok dia best..sebab nenek dia masak sedap sedap..pastu sejuk ajerr..rasa nak tido memanjang..sebabnya rumah betul betul belakang bukit...bila dah nak tenggahhari baru mandi..hihi..zafirah macam biasa la..kalau pergi rumah sapa sapa pun dia agak pegrhaq sedikit..dia kena scan habes dulu..baru la nak mesra alam dengan orang lain..kalau tak menangis dia kalau orang panggil or dukung dia..biasa la 24/7 dengan mama dia ajer..hehe..









Aksi budak kuat bebai..

No comments:

Related Posts with Thumbnails