Followers

Tuesday, May 22, 2012

hi lighting..juga penting..

hi lighting akan enhance kulit lebih glowing pada part part tertentu pada bahagian wajah..please do not skip dis step if nak kan kulit cerah bermaya juga bercahaya bila terkena pancaran matahari or any lighting pada wajah..heh..

two product yang aku gunakan NYX Jumbo eye pencil in Milk dan any white shimmering eyeshadow..for this time aku guna white eyeshadow dari Essence You Rock palette..

 maaf, nyx jumbo eye pencil saya sudah lanjut di makan usia..heh..

 white shimmering eyeshadow


hi light guna nyx jumbo eye pencil pada bahagian mata seperti di bawah..pada kelopak mata / eye lid tu boleh jugak di jadikan base sebelum uolss top up dengan light colour eyeshadow yang lain..


and don't forget on top of your cupid lips..
 then blend out guna jari atau brush..aku just guna jari jer..cepat..hehe


hi light guna shimmering white eyeshadow pada batang hidung / bridge of your nose dan area di antara pipi dan bawah mata..seperti yang bertanda kuning pada gambar di bawah..


dan hi lighting ni adalah rutin harian makeup saya..heh..

1 comment:

fiszah_pjo said...

rajinnye nye die hi-light..hehe..patut la bawah mata ak hitam aje..tak pandai nk hi-lite..good sharing :)

Related Posts with Thumbnails