Followers

Thursday, April 26, 2012

nafsu menggila..

Nafsu membeli barang barang makeup semakin menjadi jadi pulak sekarang..wahh..control control..aku nak dua barang je setakat ni...murah je pun...yang menjadi perbualan masyarakat sekeliling..aisehh..nak try la betul ke idak ape yang derang dok hebah hebah kan tu..murah murah aje...banyak good review dari mak mak andam pasal barang barang ni

Hopefully ia memenuhi kehendakku...

Kiss Beauty Baked Blusher 14 colours...

on da way item..maybe esok or lusa sampai ler kat depan pagar rumah..wuwuwu..nanti if rajin, aku review kat sini..hokehh..aku beli kat kak sheira..korang mesti rambang mata..semua yang di jual berharga murah murah dari seller lain...



Miss Rose eyeshadow...tak order lagi..sebab tak tahu nak ambik yang mana..banyak sangattt...rambang mata..this brand eyeshadow sangat la mendapat banyak review yang baik...harus la aku bedal barang seketul dua..hihihi

2 comments:

Anonymous said...

hi..
nk tnyer psl KISS BEAUTY produk ni..
produk dr mane eh?

nk try jgk ni...tp tkut lak try2 murah jd len lak muka...

zOeY zAu YaH said...

waaa shopping mekap..hihi

Related Posts with Thumbnails