Followers

Monday, April 2, 2012

kenduri di Negeri Sembilan Sepuluh Sebelas

Seawal pagi pukul tiga hari sabtu lepas kami dah berangkat ke negeri sembilan..dan pukul 630 am semalam kami dah pun sampai kulim..sehari je pergi..short vacation la katakan..memang sejuk la dalam keta..tapi takpe bukan aku yang drive..tehee..zafirah pun behave je dia..belum pun masuk hi-way dah tertido..ni kenduri kawan keluarga mertua aku..this is the first time for zafirah travel jauh jauh..kalau tidak takat kulim-penang-perlis-kedah je pun..

 Kesian dia..pepagi dah kena kacau ngan mama, kena salin lampin salin baju time tengah syok tido...

Angry bird mama ni, selalu nak angry angry ja dia..makin banyak perangai ngan akal dia

time ni berenti solat subuh kat rnr mana tah..lupa da..

Dah sampai seremban, kat hotel grand paradise..ok la hotel ni..murah je rate dia.jadi la sebab nak stay sini pun sampai malam je...senang nak cari location dia..betul betul tepi hi-way, dekat ngan rnr seremban..

Senyuman yang sama kan anak beranak ni...like father like daughter

 Zafirah buat muka terkejut..hehehe

Alahai..aksi anak beranak..



Amboi dengan mama tak senyum pun dia eh..


Zafirah dengan mak cik


Zafirah dengan mak wa...

Lepas kenduri, singgah rumah sepupu azizi dekat sepang..pastu time balik singgah nilai..hajat di hati nak le grab selai or dua lai..tapi nan hado yang berkenan..just beli kain pelekat untuk azizi dan baju tido boboboi kat zafirah...cuma kain langsir2 dia sangat menawan kalbu..maybe next time datang borong kain langsir la kan..nak pakai raya nanti..tehee...

sekian saja, short vacation kami...

p/s:- petang ni nak masak ape yer..tade idea la..hurmm..



No comments:

Related Posts with Thumbnails