Followers

Tuesday, April 3, 2012

bucuk mama




bucuk mama sekarang masih ketiduran..baik sangat bucuk mama ni..sebab time time ni la mama nak mandi, nak breakfast, kemas rumah basuh baju dll..kejap lagi dalam pukul 1030 am mcm tu baru la bucuk mama bangun kan..then, masa untuk bucuk mama ni mandi wangi wangi..alahai anak..walaupun mama tak bekerja dan jalani kehidupan hari hari yang sama tapi mama happy mama esaited tiap tiap hari..sebab adanya kamu wahai anak..

hari ni punya breakfast...

Mee goreng dan air ribena..

Menu ni sampai la petang nanti makan pula..sementara nak tunggu petang, makan la ape yang ade kat rumah..yang ade maksudnya yang boleh di makan la..ngee..biasa la bila dah sorang sorang kat rumah, dah tentu malas nak masak..malas nak keluar cari makan..kalo malas dah tentu lapar kan, padan muka aku, tehee..takpa takpa, janji rajin buat untuk anak..susukan anak, buat susu anak, mandi dll..bila dah ada anak ni, even sifat semulajadi sejak lahir ko adalah malas, once ada anak, automatik ko akan menjadi rajen serba serbi..percaya lah..!!

Ok..stop meraban untuk pagi ni..zafirah pun da bangun..bubyee..

No comments:

Related Posts with Thumbnails