Followers

Tuesday, April 10, 2012

aktiviti semalam..

Tade pape menarik pun semalam..kalo kat kulim ni, pasaraya yang best pun yang ada macam macam jual adalah giant..di sebabkan kehabisan barang dapur, so ajak la si suami membeli belah sikit sikit untuk stok seminggu..so ada can boleh makan kat luar..teheee...nampak sangat aura kemalasan dah menyinar nyinar sekarang..huhuhu..petang ni pun makan di luar jugak..hehe..yippiee lagikk...


 Sekarang ni asyik masukkan tangan dalam mulut je dia..sampai tangan mama pun dijilatnya dengan rakus..hehe

 Masa ni tengah tunggu order kat Ladekosena..aisehhh..betul ke x eh ejaan dia..makanan western dia best best jugak..last time datang sini masa aku ngan azizi baru habis krusus kawin..sekarang datang sini bawak baby..tehee..cepatnyer masa berlalu..


 Anak beranak tengah kusyuk tengok tv..

Zafirah sekarang dah pandai masukkan satu jari dalam mulut..selalunyer ibu jari la..


 Both of us order chicken spaghetti..nyummy...sedap jugak..boleh tahan 

 Kat dalam giant ni ada kedai jual baju baju baby brand carter's yang selalu aku beli thru online..mula nak grab barang selai dua..tapi tade yang berkenan sangat plus kat online lagi murah la...

 Alahai kusyuknyer tido..




Baru je tadi helping my friend belikan handbag coach untuk her beloved fiancee.untuk di buat sebagai hantaran.best best..terasa macam beli untuk diri sendiri pulak..awww..macam biasa la, mesti la beli dekat Princess Victoria Stylo..my best and trusted coach seller..

2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

comeynya zafira...nor masih maintain lg..cntik

Atiqah Adnan said...

whoa coach! teringin nk try beli online.. tp cam tak berani..sbb mahal loorr.. ade satu je coach beli kat kedai..

Related Posts with Thumbnails