Followers

Monday, April 16, 2012

aktiviti anak beranak di kala weekend

This weekend balik alor setar untuk checkup 4 month zafirah...memang dari mengandungkan dia lagi aku buat check up di klinik kesihatan simpang kuala, alor setar..sebabnya kalo di kedah hari bekerja yakni klinik kerajaan buka hari ahad..so azizi memang cuti hari ahad..dan selalunya weekend kami balik alor setar, so that, boleh la pergi checkup tanpa perlu mengambil cuti atau half day..check up kali ni just timbang berat sahaja tade cucuk cucuk..berat kali ni adalah 6kg..naik 0.5 kilo dari last month..

 Masa ni baru nak bertolak balik, singgah makan dekat kedai makan kulim..alamak lupa nama kedai...tapi nasi goreng dan laicikang dia sangat besshh... 

 Dalam handbag penuh dengan barang zafirah..pampers, botol susu, puting, tuala kecil, headband, hat dia..barang barang mekap mama terpaksa di ketepikan..family first yerr...

 Sekarang ni jari asyik dalam mulut jer dia...



Most of the time bila weekend, macam ni la anak beranak ni..ayah dia sebok main game...kalo tak pun ayah dia setelkan hal hal keja...yg anak pulak asyik dok minta perhatian nak bersembang...pastu nak suh angkat dukung dia..hehe...last last mama dia la jadi mangsa...ayah dia pun layan jugak..tapi mama yang banyak melayan dia..hihiih..

 Tengok...siap depa tangan mintak mama dukung dia..

agugugu...

2 comments:

iffah imani said...

hihihihihi samalah kita,..kalau ayah asyik game mama jadi magsa lah hihhihi

Zura said...

seronok tgk nor dh ade famili sndiri... :)

Related Posts with Thumbnails