Followers

Monday, March 26, 2012

stroller untuk zafirah..

Semalam jalan jalan shopping kat Jusco Perda, tujuaan nak cari baby teething untuk zafirah..sekarang dia suka sgt nk gigit dan jilat jilat..bukan gatal gusi pun tapi aku rasa time usia macam ni dia memang suka nak jilat jilat kan..kalo letak lengan or tangan kat area mulut dia..mesti cepat cepat dia alih nak jilat..habes berair liur..berjela jela plak tu...hihihi..

Pastu nak usha usha satu or dua lai baju dia..tapi last last tak beli pun...terbeli stroller...memang wajid bin perlu pun stroller ni...mudah nak bawak baby jalan jalan..seminggu struggle bawak zafirah keluar, asyik bertukar ganti dukung dia..memula nak cari yg 3 in 1..sekali dengan basket dan car seat..tapi tade pun di jual kat situ..so ambik yang stroller dulu la..car seat next month pulak..

Ayah dan zafirah rasmi dulu..tehee

Diam jer dia naik atas stroller ni..mula mula tu macam terkejut sket..kelakar tau tengok aksi dia..hehehe



Ecehh..zafirah pandang je ayah dia


Masa on da way balik kami singgah kat Permatang Pauh..kat kedai makan siam/thailand area situ..aku pun lupa dah nama kedai tu..boleh di katakan kalo time petang or malam if lalu situ mesti singgah makan moi sup dia..mabeles tau..



Moi sup dan ABC..terbaekk...!!


Azizi tengah kusyukk


Zafirah time ni dah mengantok teruk dah dia..asyik lena ja dia...kesiannn..nasib ada stroller..boleh la dia tido ngan nyenyak atas tu...


No comments:

Related Posts with Thumbnails