Followers

Sunday, March 18, 2012

setelah tiga bulan di alor setar


Wah..ni tau barang barang aku nak di bawa balik kulim..ni baru barang barang mak nya saja (ada jugak sebahagian barang Azizi)..yang baby belom packing lagi..setelah 3 bulan kat alor setar ni..kejap rumah mak sendiri, kejap rumah mertua..tapi banyak kat rumah mertua la, hari ni baru nak pulang ke rumah sendiri ..ke kulim..sebelum preggy tinggal kat penang, but sekarang, aku dah brenti keja, dan follow husband tinggal kat kulim..dekat dengan kilang tempat keja dia..dan bermula la episod baru kehidupan rumah tangga kami dengan hadirnya Nur Zafirah Azalea..hope aku dapat jaga Zafirah sebaiknya bilaAzizi  pegi kerja nanti..ye lah, sebelum ni dapat bantuan mak or mak mertua..tolong tengok -tengokkan anak aku..now, kena buat sendiri...Zafirah..jangan meragam banyak tau..nanti mama panik..susah nanti ayah kat tempat keja..hehee..


Zafirah sedang tidur dengan nyenyaknya...

No comments:

Related Posts with Thumbnails