Followers

Monday, March 26, 2012

projek tergendala...


Baju dan kain dah siap jahit..kain nyer siap buat ala ala renda tudung meja bagai..hehehe..tingal lagi nak jahit manik manik kat area bawah tangan dan baju..pastu nak tambah lagi beading..kedai beading kat area kulim ni pun tak tau kat mana..so projek tergendala la ni..maklum la full time house wife yang super duper busy ni..hehehe..ingat boleh la pakai time kenduri weekend ni..nampak gayanya macam tak sempat nak jahit...pakai baju lama la kot..kesian kan..

4 comments:

Qaseh Suhaida said...

kalo dah siap upload ok...mesti cantek gaun purple tu

iffah imani said...

tak sabar tunggu pic dah siap manik...

Softtouch [Hanim] said...

oooo izan dah jd housewife yer....untung anak izan ibunya leh jg dia....

farahwahidah said...

nak belajar buat skirt :D

Related Posts with Thumbnails