Followers

Friday, March 16, 2012

favorite body mist..


Bau ni memang aku suka, hari hari aku sembur. Even kalau kat rumah je pun aku sembur jugak. Lepas pakai body butter aku maintain baunyer dengan body mist ni..kadang kadang pakai body butter yg lain still sembur yg ni pada atasnya...Ni dah masuk botol ketiga..hee...sekarang dah bertukar packaging tetapi tetap setia pada Pure Seduction Victoria Secret ni..memang beshh...bau sweet sweet ala girly girly gitu..

No comments:

Related Posts with Thumbnails