Followers

Sunday, March 18, 2012

alahai anak..

Baru sampai kulim..dah siap kemas barang barang yang aku bawak dari alor setar..tapi still ada banyakkkk lagi yang tak kemas..malas..penat...sambung esok la...Zafirah baru je dapat tido..kesian dia tak leh tido tadi..meragam banyak sebab mengantok sangat, tapi tak dapat tido sebabnya dia dah biasa tido pakai buaian..kat rumah ni tak de tempat nak sangkut buaian..ayahnya pula plan esok baru nak pegi beli..beli yang self-stand set buaian tu...kesian jugak ayah dia, dukung Zafirah ke hulur ke hilir..round satu rumah, nak tido kan anaknya..alahai anak..sila la bagi kerjasama..nasib tak lama sangat la, dia terlena dalam pangkuan ayah dia..


No comments:

Related Posts with Thumbnails