Followers

Thursday, November 3, 2011

demam Fareeda

Sebelum ni rasa pelik je bila tgk tudung berbilit beropol2, tapi sekarang dah jatuh cinta jiwa lara ngan tudung nih..nak pulak bila pakai terasa macam faezah elai dalam drama Asmara tuh..nah hambek ko..perasan betol nyah...tapi sayang tak jumpa-jumpa lagi butik Fareeda kat area utara ni..yang ada cuma kedai butik yang jual sebahagian kecil tudung Fareeda..nak nak pulak diskaun hanya 10 - 15%..geramnyerr..sekarang kan Fareeda tgh sale untuk Aidiladha sampai 5 hb ni..nak pegi nak pegi..



Alahai mak buyung sekarang dah tak boleh jalan jauh-jauh..bila berjalan or naik keta lelama mula la lenguh sana sini..baby pulak asyik gerak2 menari2 tendang2 dalam ni haa..berjoget sakan yer dia..tapi mak buyung tetap gagahkan diri shopping tudung..kekeke..patot la sebelum ni hairan jugak kenapa la takde benda makanan yang aku mengidam, rupa-rupanya mengidam benda lain..mengidam barang2..haippp..kesian en suami..garu kepala la dia..mungkin ni sebab pembawakan budak kot..sebab doc cakap baby girl dalam perot ni..haa..patot la kan..baby jgn ikot perangai mommy, nanti daddy bertambah rambut daddy yg gugur..hehehe

Mommy sempat lagi posing dalam surau..ni la activity setiap pagi sebelum masuk opis..di sebabkan opis tak bukak lagi awal2 pagi..terpaksa la mommy merehat-rehatkan diri dalam ni dulu..

1 comment:

Ena said...

MOMMY SANGAT COMEI..

CANTIK LA TUDUNG TU.. AKAK PUN BERKENAN SANGAT..

Related Posts with Thumbnails