Followers

Thursday, August 4, 2011

pot-pet-pot-pet


Nampak jer muka hepi..tapi sebenarnya tengah mengantok sangat tu..yer la..seawal pukol 4.30 pg aku dah bangun tau..sedia makanan semua..tapi takpe..aku rela...(bukan kena masak pun just panaskan lauk jer..kekeke)..semenjak opis di pindahkan ke EQ (Equatorial Hotel) beberapa bulan yang lepas...(opis AMD dulu diorang gunakan untuk production/manufacturing line)..pukul 6.20 am camtu dah bertolak datang kerja..Azizi antarkan.Azizi tak benarkan aku datang sendiri, sebab EQ agak jauh dari rumah dan jalan berbukit-bukit pulak..sampai opis pkol 7..pegi surau dulu..ada lagi sejam sebelum pkol 8 (opis aku bukak pkol 8) so nak tak nak, kena cari port rehat2 dulu..sementara ada lagi sejam, pa lagi, tido jer la dalam surau tu..memang dari awal lagi aku tak suka arr pindah ke EQ ni..orang kata best la opis kat 5 star hotel..tapi buat apa...menyusahkan ada la..dah la kafe pun takde (rungutan ni masa bukan bulan puasa okay) takkan la nak makan kat buffet diorang..mau abeh duit gaji aku..bau kat hotel ni memang aku tak leh tahan..kat lobi, dalam toilet, kat mana2 jer la...(tapi bg org lain ok jer)...dia macam ada bau yang buat aku nak muntah pastu boleh bikin pening doh..tambah2 kat dalam lift..lagi la...adeh..masuk je lift terus tutup hidung..dah tak heran dah sapa ada dalam lift tu..

Mau jer aku komplain kat staff EQ, kenapa la lift derang berbau..bau dia sumthing yang macam bau makanan ber'cheese..aku dah la time pregnant ni tak lalu sgt ngan western food...sebelum preggy aku suka jer, skrg tak suka pulak..pelik kan bila dah 'pembawakan budak' ni...dah tu every week mesti pekena nasi kandar..sebelum preggy aku tak berapa suka sgt..heran aku..makan nasi kandar selalu tak abeh..mintak half..tapi sekarang nak nasi full jer sepinggan..habes pulak tu...
huhuhu : P

Oh..pagi2 dah membebel...saja nak lepaskan apa yang dok terbuku ni..apa pun, kena la bersabar kan..tambah2 di bulan yang mulia ini...

4 comments:

hajarus said...

dgr dari pengalaman org2 peknen biasenyer biler pembawakan bdk mmg camtu haizan... dr x suka jd suka, dr suka jd x suka... sabar tau...


tp tang opis kene pindah tu siannyer tambah haizan ngan peknen kene kuar awal plk...

Zura said...

jd terbalik plak minat tue erk nor..

wahida said...

sian u sis...tak boleh bau mcm tu...mesti org yg dlm lif tu kalau tgk sis tutup hidung mesti dia pelik, aku ni bau busuk ke? ekekekek..

follow u...

annfrendly said...

hi nor..
banyaknya entri yg ann ketinggalan.. masa ann stop blog nor belum lagi bertunang.. tup tup bila ann start balik tulis blog tau2 nor dah pregnant dah.. alhamdulillah.. tahniah.. bestnya tgk org bahagia

Related Posts with Thumbnails