Followers

Monday, August 1, 2011

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan...



Salam Ramadhan 1432H / 2011 kepada muslimin dan muslimat..Selamat mejalani ibadah berpuasa kepada semua..1st day puasa dan masih pagi lagi semuanya masih bertenaga kan..Alhamdulillah, keadaan kesihatan aku sekarang tidak lagi seperti sebelum ni..sudah kurang alahan..cuma..alahan bau dalam lift jer masih tak hilang..masuk jer lift mana-mana mesti cepat je hidu perfume sendiri untuk mengelakkan dari pening dan rasa muntah...

So, aku harapkan Ramadhan kali ni boleh la berpuasa penuh..semoga baby dan mummy dapat bertahan dan berpuasa penuh sebulan..insyaAllah...

Last weekend shoping moping dengan Azizi beli barang2 rumah, barang keperluan 'mummy' dan barang2 makan untuk Ramadhan..Semestinya kurma Yusff Taiyob dan telur masin..Dan hari ini juga first day berpuasa sebagai isteri..semangat betol semalam lepas terawih balik rumah then memasak hidangan untuk sahur...dan semalam pkol 4.30 dah bangun panaskan semula hidangan sahur untuk suami dan aku...Petang ni dah plan xmo masak2 untuk juadah berbuka..nak serbu bazar ramadhan..Wah..pagi2 dah memikir juadah berbuka...nehi..nehi..

Sekarang ni dalam opis server down..nasib la server tenet tak down..kekeke..boleh la surf cari resepi2 baru..amboih, rajen mak :P

4 comments:

Ena said...

wahhhhhhhh..

rajin nye..

dah preggy yeh.. Tahniah dear..

fiszah_pjo said...

mummy da start shopping brg2 ye:)
seronokkan bila shopping..rasa puas bila barang2 da ade..klu tak hari2 dok pikir brang ini la brg itu la..selamat berpuasa noor

Zura said...

dh pregnant ke..kawan blogger ke 2 pregnant...tahniah..semoga kuat berpuasa nor...

norhaizan said...

kak ena,

angin rajin tetiba menyerang..hihi..thanks kak ena..

fizah,
mmg seronok shopping..tp tu la, tak leh nak jalan byk2..sakit pinggang la..hukhuk..selamat berpuasa jugak fizah..

kak zura,
aha..dah nak masuk 5 buan dah kak zura..btw, thanks (^_*)

Related Posts with Thumbnails