Followers

Tuesday, July 19, 2011

simply siti


Currently I been using this eyeshadow pallete by Simply Siti dari gold collection.yang packaging kaler gold tu..yang satu lagi free gift..eyeshadow colour purple..yang tu dah lanting kat my sis in law...color pallete tu sgt mengancam jiwa..sgt2 sesuai untuk buat smokey eyes..sesuai untuk semua occasion or pakaian yang di pakai...ada 4 shades semuanya..kalo keluar jalan2, pegi shopping, or mana2 je yang terasa nak bermekap2..mmg aku hentam pakai yg ni ja...ada untuk hi-light, shading and base colour..di sertakan dgn brush applicator..one side untuk menempek eyeshadow tu kat mata..and the other side untuk blending..kalo malas nak guna brush yg lain..mmg main sapu guna brush yang ada tu jer...texture dia pun blh tahan...ye la, kalo nak banding ngn eyeshadow lain, setgh tu mesti product dia berterabur jatuh bwh mata..tak best kan mcm tu..but this eyeshadow mmg u pay for the quality...i'm absolutely guaranteed..chewahh...kdg2 pakai ni je without eye primer UDPP pun dah okay..memang bertahan lama..





After bukak transparent lid dia so blh lihat all the colour dengan jelas


Masa pre-wed photoshoot awal tahun ni pun aku apply this pallete..sampai sekarang still di guna kan..memang lama la aku guna this pallete kan...amboi setia demo...

3 comments:

mrs shaifull said...

x kira pakai kaler apa pun, yg penting, cantek! :) selamat pengantin baru, sorry dah lama akak x lawat sini :)

norhaizan said...

tenkiu kak CT..itu la..nor pun lama dah tak jengah blog akak..tunggu yer..hihihi..selamat ber'aktif kembali (^_*)

nurulfaridah said...

warna natural
cantik :)

Related Posts with Thumbnails