Followers

Friday, July 22, 2011

favourite lipstick at the moment

My favourite colour lippy all the time mesti la pale/nude pinkish lipstick..aumm..aumm..biar la byk lagi kaler yang menarik ku tetap setia pada kaler ni..minat jugak nak bertukar ke kaler lain, mcm pink or merah mak ngah ker..tp bl dh torai mmg sgt tak sesuai kot ngan bentuk dan saiz bibir..maklum la bibir agak tebal sket..bila pakai merah mak ngah dari jauh orang dah nampak..hihiihi...penah dulu msk dlm paper (wah..glemer sekejap ai..nnti ai story kay) one of my friend bukan nak puji ape ker, tapi dia tegur awat lipstik hg merah sangat..cehh..tp kalo tgk gambar tu mmg lipstik yg menyerlah, dah la gambar kabur2..ye la masuk dlm paper je kan..bukan masuk dlm majalah..dah dah melalut sudah...back to the title of today's entry..sekarang ni this lipstick yang ai dok hentam hari2..bukan hat mahal pun, yg murah2 jer..tak nak la yang sampai 100..tak sanggup ai nak bedal hari2..
Tara....favourite lipstick at the moment...
Revlon Colourburst Lipstick in Soft Nude

Tekstur dia best...tak macam Rimmel yang more to matte sket..yang ni agak matte jugak la but in same time give moisture to the lips...




Last time aku suka apply another lipstick on top of nude lipstick..but now, after apply this lipstick on top of it i just sapu dgn lip gloss from silky girl...most of lipgloss yang di jual kat guardian or watson la kan ada sumthing berbau sket..but yang ni tak de bau pun.dah ler murah berbanding yg lain, tekstur pun blh tahan bagus dan bertahan lama...maybe yg dok display as tester tu dah lama kot sbb tu mengeluarkan bau yang agak aneh..tp masa beli lipgloss dr Stage pun agak berbau pelik sket..yang tu pun aku dah lanting kat my sis in law..aku mmg cerewet sket nak beli lipgloss or lipstik sbb tak suka kalo ada bau pelik2 ni..maybe high end price punya lipstick takde bau kot..



Also favourite lipgloss at the moment...Silky girl Moisture Max Lipgloss in Fushsia

My lips colour lepas apply Revlon nude lipstick...Pucat je kan...



Then, it is turn to light pink after apply the Silky Girl's lipgloss.

Peh..nak menepek jugak....

2 comments:

fiszah_pjo said...

comelnya mak buyung ni..sgt sweet nude colour tu ngn ko :)

nurulfaridah said...

kakak cantik
sesuai dgn akak kaler 2
hehe

Related Posts with Thumbnails