Followers

Wednesday, April 6, 2011

My solemnization day, March 11, 2011

Sekitar majlis pernikahan kami...
Masa ni tengah berdebar..tapi masih cool sambil snap2..wuwuwuwu





Abah tengah bersalaman dengan tok kadi















Tok kadi tak bertanya banyak soklan pun, just dia nak confirm'kan nama aku, takot tersalah orang pulak..kekeke



Tok kadi sempat lagi dok melawak dengan aku..eceh..masa ni memang tade perasan nervous pun..cuma mengharapkan semua berjalan lancar...

 







Alhamdulillah...bersyukur kehadrat-Nya..bermula la satu menghidupan baru untuk kami...

 








Masa ni nak tersembam aku dek kedudukan azizi tak betol..nasib ada orang tegur dia duduk yang betul

 





 



 









The moment that never forget forever..


p/s: ni adalah gambar dari kamera cabuk..nanti aku akan upload gambar official..tapi tak dapat lagi..wuwuwu...lepas ni nak merajenkan diri meng'hapdet blog yang sudah lama di tinggalkan..

4 comments:

Ena said...

CANTIK LA BAJU NOR.. LEH WAT P DINNER PASNI.. TAK DE LAH TERPERAP CAM BAJU AKAK.. RUGI JEK.. UUHUHUHU..

SELAMAT MENJALANI KEHIDUPAN BERUMAHTANGGA YE.. CECEPAT UPLOAD TAU..

asna cute said...

nanti story mory ya kak ;))

cik gold said...

selamat pengantin baru!!
best x?hehhe...

E'za a.k.a aiezza sue said...

selamat pengantin baru,
chantekkk baju kamoo, i like :)

Related Posts with Thumbnails