Followers

Thursday, February 3, 2011

shawl oh shawl..


 Hepi chinese new year everyone, especially for those celebrating it..dan selamat bercuti pada yang lain..hari ini apa aktiviti korang..aku tadi jalan-jalan, tak ke mana pun..pegi giant beli barang rumah sket-sket..pastu pegi jusco beli hadiah untuk Syameil...tadi masa kat giant macam biasa la..singgah gerai/booth jual tudung-tudung kat situ..selalu nah kalo pegi giant mesti tawaf dua tiga kali kat situ..walhal bukan beli pun..jamu mata jer pun, tapi bulan ni macam dah geram sket..lama dah tak membeli tudung..rasa macam tak lengkap, adehhh..ade ke plak macam tu..wekkss =P..so tadi, untuk tidak melepaskan peluang, nah 3 sekali aku rembat, tudung shawl crumple atau orang panggil shawl anting-anting..ada pemberat kat ujung senang pakai dan jatuh cantik di kepala..tudung-tudung macam ni bermusim kan...lama-lama nanti dah tak pakai dah..teringgin punya pasal terbeli jugak..tengok orang lain pakai cantik..mula la mengharap diri sendiri pun pakai cantik macam org lain..kekeke..terukkan pk macam tu..orang lain takpela dah cantik pakai apa2 pun cantik la...shawl shawl ni selalu wat pakai keluar jalan-jalan jerr..kalo masuk opis susah la nak melekat tudung ni kat kepala..selalu pepagi pegi kerja tudung express atau tudung syria la yang di capai..mudah, senang sangat nak pakai..sarung jer..kadang kadang terasa rajen sempat la nak iron shawl dan melilit bagai..kalo tidak jangan harap la..hihihi..
 Tudung ni dah murah la sekarang, masa mula-mula keluar dulu mencecah rm30 dan keatas..sekarang tinggal rm10 je selai..so rm30 dah boleh dapat 3 helai..hee..kain pun berkualiti jugak..
 Selalu tepek muka cntrol jerr..sekarang nah muka yang menjengkelkan..hee (^_*)
 Upps..terlebih sudah..
Hadiah untuk syameil..yeaaa..syameil tunggu kedatangan makcik esok yer..yeaa syameil dapat baju baru.. :)

7 comments:

ShA-RiFa said...

cantik2 shawl tue.especially yg kaler pink..

n u look super cute!


^_^

desperate mama said...

suka yg purple tu....

nurulfaridah said...

cantik shwal 2..
baju utk syameil pn comel sgt! ^^

simon said...

cntik la shawl tu...u pkai cute :)

Lovely Bella said...

huhu nk pkai shawl tp muke ni cm x bp nk comei bl pkai..huhuh..

Ena said...

salam dear..
lama tak mai sini kan..
comei je wat mimik muka tu.. hehe..
wahhh!!
sakan soping shawl.. :d

hajarus said...

yang purple tu cantiknyer... :D

Related Posts with Thumbnails