Followers

Friday, February 25, 2011

moving..

Macam2 benda nak entry, tapi tak berkesempatan..bz la sgt kan..for whole week sgt penat, siang berkerja..malam plak jumpa kengkawan jemput kengkawan dtg kenduri.and a couple days before, dok mengangkot barang pindah..yea..i'm moving now..dari batu maung ke sg.tiram dekat dengan airport bayan lepas..tapi still dalam pulau pinang jugak..alamatnya bertahun-tahun lagi la aku jadi orang penang..bila bercakap pun kengkadang kepala tergeleng2, tangan terangkat2..hihi..comel bila tgk org pure pinang bercakap..bila aku yang buat tak menjadi sgt..teheee...so pada blogger semua jemput la datang nyer...especially yang dok berdekatan dengan rumah aku di alor setar..jemput la yer..ada jugak a few bloggers yg aku mintak address derang..yg belom kasi tu cpt2 kasi na..apapun, korang bagi address korang kay, nnti aku pos kad kawen...



Lihat la keadaan bilik yang sgt semak lintang pukang..tapi tuannya maintain..kekeke..tinggal beberapa brg lagi yang belom berangkot..mlm ni akan pindahkan semuanya..dan officially tinggal di rumah baru..yea...yea...azizi pulak pindah sementara rumah kakak dia, takkan nak dok serumah kot..gilo ko..tak pasal2 kawen free..penat jer buat preparation kawen..kekekeke..so, kepada semua selamat bercuti yer..walaupun 2 hari je cuti..gunakan sebaik mungkin..hargai masa2 bersama family..cewahh cewahh..aku pula akan pulang ke kpg mlm ni..esoknya jumpa kwn2 sek lama, mana yg sempat la, untuk menjemput kenduri nanti..

2 comments:

eis said...

nor, nanti akak inbox alamat akak kat fb ye. sori terlupa hehe. btw, selamat berpindah :)

Zura said...

perancangan yang bagus sebelum kawin..

Related Posts with Thumbnails