Followers

Monday, February 28, 2011

membilang jari ke hari yang di nanti

 (    update laju-laju ^_^  )
Actually kalo nak dikira tak cukup dengan jari tangan kena sekali jari kaki..11days till MY BIG DAY...


 Kat opis pun sempat senaraikan pekara yg perlu aku buat/beli sebelum majlis kawen nanti

Baru beli kat = guardian tadi..last time aku penah try this brand..mmg best..dan sesuai dengan kulit muka..for this flavour aku tak penah try lagi..later, aku try buat review kat sini kay (wah, sempat lagi : p )


First wedding gift (angpaw) i've received this morning from my chinese friend di tempat kerja..


5 comments:

Atiqah Adnan said...

Wah dah ade list.. chaiyok!! hee

Softtouch [Hanim] said...

wa nor...11 hari je lagi nor nk kawin yer..skjp je..akak doakan kelanjaran majlis nor yer..nnti dah kawin update cpt2 yer..selamat pengantin baru!

Ena said...

dup dap dup dap.. heheh

Zura said...

ooo..nor tunang xlama erk...xpe rilek ye...

sakura_sorimachi said...

salam..

im new here..nice blog..semoga dapat mencapai ke hari yang bahagia dengan jayanya..

i follow ur blog..come follow my blog..^_^

Related Posts with Thumbnails