Followers

Thursday, January 13, 2011

tiada title

Mengantoknya pagi ni..baru lepas breakfast mee goreng, teh o panas dengan donut seketol, dan hasilnya sekarang ni mengantok la sangat, tapi banyak kerja..banyak request masuk hari ni, dah tentu kena stay back balik lewat harini, adehhh..taknak la, nak siapkan jugak..malas la nak balik lewat..gambar di bawah masa last week, keluar pergi tesco extra survey, kacang, coklat, gula-gula untuk di buat sebagai doorgift, tapi bila survey-survey kat situ tak banyak pun pilihan yang ada...



Masa ni terjumpa white paper bag, kan sekarang ni banyak orang buat sebagai packaging untuk doorgift, survey harga dia rasanya lebih murah dari yang di jual online..so sesiapa tengah mencari white paper bag ni boleh beli dekat Tesco Extra..

Tade isi sangat entry kali ni..cuma nak bagitau aku sangat mengantok sekarang nih..huhuhu..so, ni la salah satu nak ilangkan rasa mengantok, moh ler melawat jiran-jiran jauh dan dekat..ayuhh...!!

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

makin shantek la tunangan org ni... =)

Softtouch [Hanim] said...

samalah..pg td pun akak ngantuk sgt n smpai skrg pun masih ngantuk...nak bantal nak bantal nak bantal....

Panglima Muda said...

sedap megee.... biasalah

Related Posts with Thumbnails