Followers

Wednesday, January 12, 2011

MAC brow set liner

Ini adalah hasil terpengaruh dengan CPM Honey Nurhaliza, siapa yang kenal dia, rasanya semua yang aktif berblog ni kenal dia kan, cantik kan dia, isteri solehah gitu..dia kan selalu suggest untuk orang yang tidak mencukur bulu kening untuk beli benda alah ni..so, aku apa lagi, kalo bab barang mekap ni memang tak ketinggalan punya..kekeke..beli ni masa sebelum hari bertunang aritu, so masa bertunang tu sempat la pakai kan..memang berkesan dan memberi effect bulu kening yg terbentuk dan lebat tapi tidak terlalu merubah bentuk wajah..so, macam biasa la kalo nak membeli apa-apa mesti la aku buat research dulu, takot la kang terbeli menyesal pulak...bab bab ni rajen pulak kan aku buat research..kalo time study kat USM dulu..jangan harap la..asyik nak tido saja..kekeke...then, from the reviews yang aku dapati colour yang sesuai untuk orang asian adalah code colour girl-boy, tapi aku rasa colour ni sesuai untuk yang berkulit cerah la, tapi yang berkulit gelap or sawo matang sket tu aku rasa sesuai pilih kaler yang lebih gelap dari colour girl-boy ni..


Masa beli tu aku beli sekali dengan glue for fake lashes..masa tengok kat review forum or blog2 lain, harga dia RM30 sahaja..tapi sekali tengok kat situ RM40 pulak..tak aci tak aci..aku beli online pun takpa..kedekut gila ini perempuan..hhihihi..




Ni la bentuk berus dia, senang je nak pakai, just apply mengikit garisan bulu kening kita dan bentukan dia seolah-olah bentuk kening orang yang mencukur bulu kening tapi sebenarnya tidak..harga dia lebih kurang rm60++..ala, lupa lak the exact price..jangan lupa dapatkannya di kaunter MAC berdekatan yer..eceh promote pulak...


 
Ni contoh gambar kening selepas pemakaian MAC brow set liner tersebut..masa ni aku apply sket jer..cukup la sekadar nak bentuk dan lebatkan kening ku yang ciput itu..huhuhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails