Followers

Wednesday, January 12, 2011

HIV test - done..!!

Semalam aku apply half-day leave sebab nak pergi buat HIV-Test kat klinik kesihatan bayan baru, kena byr seringgit sahaja.Oleh sebab klinik ni buka time office hour so terpaksa la apply 2nd half-day leave...Kepada mereka yang akan berkahwin, or tgh ada plan ke arah itu, bagi yang tidak tahu lagi, meh nak kasi tahu yang HIV-Test hanya boleh di buat di klinik-klinik kesihatan kerajaan..klinik swasta tidak dibolehkan, atau keputusan ujian anda tidak laku atau tidak sah untuk digunakan sebagai salah satu certificate untuk berkahwin..kejap je test ni, dalam masa 15min dah dapat keputusan..tapi nak menunggu giliran di panggil tu yang lama..pegi pukol 1.45ptg sampai nak dekat pukol 4 baru selesai...orang sangat la ramai..

 
Aii cik abg kol sape tue?


Bosan menunggu, masa ni kena tunggu kat luar sebab klinik tak bukak lagi sbb belom pkol 2 kami dah sampai situ..hihi..sampai awal pun balik lewat jugak..hurmmm...


Booohh...

Muka togel, tanpa secalit mekap, sekarang tengah tanam dalam diri dah tak nak calit mekap teruk-teruk dekat muka ni haa..hihihi..selalunya tiap2 pagi sebelum pegi keja lepas tepek bedak mesti nak pakai blusher pink2 la, lipstik, lipgloss segala mak nenek, gedik gitu..sekarang tamo pakai pape dah, hanya krim muka dengan bedek tepek pixy jerr..konon ada org petua nak bagi muka berseri2 naik pelamin nanti..ye la tu kan..tapi betol jugak..untuk mengelak sebarang benda asing yang tak di undang bertumbuh di muka nanti kan..sebenarnya petua orang dulu2 tu yang lebih penting dan berkesan kan..HIV test selesai...lega....!!.. dan selepas ni dengan persediaan yang lain pulak..lepas ni update aku berkisar tentang kawen je la kan...

No comments:

Related Posts with Thumbnails