Followers

Wednesday, September 1, 2010

Blogwalking Award 2010..from Fizah..thanks dear..

Rajen pulak kan aku menjawab tag..thanks fizah coz kasi aku award ni..insyaAllah akan di jawab dengan jayanya...





Q & A Session.
1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?

   Perut tengah kenyang, tak dpt berpk apa dah,,hihi..cuma ingat nak setelkan tag ni jer..hihi

2. Apakah nama samaran anda?   
    Nama samaran?nama pangilan la kan..macam2..nor, nur, not, haizan, kak jan,  wan, wan khairul, kerol,haih..macam2..selagi masih dalam linkungan nama penuh i..

 3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1) my family..mak, abah, adik beradik
2) azizi
3) my beloved friend, di alam nyata dan di alam maya nie..

4. Panggilan anda untuk si dia
    - boleh tak nak rahsia je..hihi..dis one between him and me only.

5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
    - bunga rose or any kind of it, once a month..haha..kalo boleh tetiap minggu nak..

6. Blog yang anda suka visit
   - of course blog pasal mekap, kehidupan harian,yang byk gambar2 menarek dan blog mengenai isu semasa jugak..

7. Tag kan 15 blogger
   - Kak Hanim
   - Kak Ena (kak ena, dah byk hari tak dapat bukak blog akak, nape eh, sedihh..Di harap akak dgr luahan nor ini.rindu nak baca blog akak...huhu..*iklan kejap) 
   - Angah
   - Kak Zura
   - Ann@Annfriendly
   - Ida @nurulfaridah
   - Hajar@hajarus
   - Ila@honeybunny
   - Ifa@cerry berry
   - Inda@Dak kecik
   - Kak CT @ mrs shaiful
   *11 orang pun boleh gak kan

okay..done!!

jalan jalan gurney

Huaaa...mengantok giler sekarang ni..mood mood raya dah semakin menjadi-jadi, walaupun jasad di penang, tapi hati jiwa raga dah kat alor setar..huaa...mahu pulang berhari raya...cuti pun tak apply lagi..dh la cuti semakin berkurang..dok terpk2 nak ambik satu or dua hari ni..adehh..perut pun berkeroncong sekarang, sahur tadi bangun lambat, so sahur sekadar menjamah keropok chipster ngan air choc anlene sajo..mampukah perut ku bertahan..sabar eh sayang..

Gambar2 bawah ni semalam punya aktiviti, aktiviti shopping..takde la shopping byk sangat pun, membeli apa yang patot sahaja..kan dah kata i tengah berjimat sekarang, harus la membeli yang patot saja, tak patot jangan lagi, tengok or jengah kedai pun jangan, nanti tergoda beli pulak kan, kata puasa, so kena la bersabar dan menahan nafsu membeli...





muka masih segar dan bersemangat lagi, kerna masih di awal pagi..mai dah petang abeh monyok..tudung pun lintang pukang..hhihi




Who dares to face me?..*hek-eleh..


Suka la gambar ni, sebab masing2 nampak cerah, suci murni..hahaha






Masa ni dah selesai shopping pun..lepak2 kejap kat luar gurney..sambil2 snap la..






Gambar penuh muka sopan satu mesti ada ..huahua..
Related Posts with Thumbnails