Followers

Tuesday, August 24, 2010

kajal - arabic eyeliner...

Semalam aku ada order Kajal Stick Eyeliner..dulu aku penah dengar benda ni, tapi tak berani lagi nak try..since, dengar banyak review benda ni bagus superb, hitam nyer memang benar2 hitam pekat, no smudge and water-proof dan eyeliner ni yang sememangnya sesuai untuk buat mekap mata ala-ala arab ni..Dan boleh juga di aplikasi sebagai eye brow pencil dan mascara..eh boleh ke macam tu..nanti eden try test tengok, dan post kat sini eh, if eyeliner ni benar2 memenuhi cita rasa beta..hihi...FYI, eyeliner ni murah sangat..aku beli kat lowyat.net sebatang hanya RM9 termasuk post..tapi memang sejak dulu benda ni murah je kan..cuma aku jer belom try lagi..






" This can be used as an Eye Brow pencil, Mascara or Eye Liner.







A unique preparation for those who care, incorporating ingredients of medicinal value combined with other quality materials to keep the eyes feel cool, refreshing and healthy. It can be used as a multipurpose herbal cosmetic, as a mascara, eyeliner or as an eyebrow pencil. Good for long wearing, it stays on without smudging under normal conditions. Since it’s water proof, one can swim around comfortably. It also has a hard twist case to protect the inside stick, so you can carry it in your purse without worries. 

Outter case comes in Blue or Red color.

An oriental herbal preparation incorporating the finest materials and medicinal herbs, presented in the form of black paste in tubes, can be safely used for all ages. Besides keeping the eyes cool and refreshing, it also protects them. A natural herbal eyeliner which gives sparkle to the eyes and makes them look more attractive. Under normal conditions this unique formulation is smudge free and water proof.


Ingredients: Zinc Oxide, Herbs, Wax, Amorphous Black, Butter Oil, Cinamomum Chamhora.

100% LEAD FREE

Hashmi Kajal is a trusted brand name for over 200 years."

(Petikan dari lowyat.net)

Sejak dok tgk ulangan Nurkasih, feeling2 nak mekap mata ala2 nur tu la kan, arab2 sket, walaupun raut wajah tade nyer arab langsung..hihi..perasan nyahh....harap2 kajal stick tu serba sedikit nanti dapat membantu..winkss..
Related Posts with Thumbnails