Followers

Saturday, August 14, 2010

Salam Ramadhan al-Mubarak ke-4

Baru beberapa hari puasa dah jamu mata nak membeli beg raya..Aiyoo..

Salam Ramadhan al-Mubarak pada hari ke-4 untuk semua.Heyoo..rindu dengan belog, lama gila tak hapdet, since my brother pinjam my camera so tade bahan/modal untuk entry, ni pun gambar dari phone, kualiti tak berapa syiok..Hihi, nampak sangat kan, harap gambar ada je baru update blog, orang kata penyeri blog ma.Penyeri la sangat.



So, ape sahur korang pagi tadi. Aku cam biasa jer, masa berbuka semalam beli juadah berbuka kat bazar berdekatan dengan rumah sewa, then, bila sekali lauk untuk bersahur, semalam beli seketui ayam masak merah bersama kuah dia ada taruh banyak-banyak sket, untuk senang nak perangat nanti, then tambah air sket bila nak perangat tu, Time malam lepas terawih dalam pukul 10 or 11pm camtu masak nasi dan perangat lauk beli td, then, bangun sahur pkol 5am,makan hidangan tadi bersama hot choc anlene dan air suam.Then, apa lagi tido Zzz semula ar..then pkol 6.45am baru bangun Subuh apa semua. Ha,begitu la kaedahnya orang bujang, simple je makanan dia, Bagi yang dok dengan family mesti best kan, leh makan macam2, haiihh..rindu nak balik alor staq ni. Berbuka dengan family tercinta. 


(Gambar kejadian, Quensbay, tengah round kejap cari beras, beras yang ada dah tinggai beberapa butir je lagi..adehh)
Related Posts with Thumbnails