Followers

Tuesday, July 13, 2010

twilight eclipse & despicable Me..



Dua-dua crita best...tatau nak kasi ranking banyak mana..kalo dah rasa terhibur sangat dan terasa diri macam dah masuk dalam crita tu so, cerita tu best la kan..


Twilight eclipse tengok kat Sunway Carnival Seberang Jaya, Ahad mlm wiken lepas, rasanya second time tgk wayang GSC situ, twilight kali ni ada orang kata tak berapa best, tapi bagi aku tetap best walaupun tak baca novel dia..selalu jer masuk kedai buku nak beli, tapi tak jadi, bila pk tade masa nak baca, konon2 busi 24/7 la kan..'alangkah bestnye kalo jadi bella..haha'..tapi kan, rasa tak best bila bella macam ada gak hati kat Jacob, or semata2 dia nak gunakan Jacob, or sebaliknyer eh, tu la, tak baca buku dia..kalo baca kan dah tahu apa sebenarnya..hihi..boleh la plak, dia cintakan Jacob, tapi lebih cintakan Edward dari Jacob...haipp, blh plak camtu..





Despicable me pulak tgk kat Gurney, petang hari Isnin, tgk yang 3D...memang best la crita dia, kelakar sangat...watak kanak2 sangat cute...dan terhibur ngan telatah derang..tu salah satu tarikan cerita tu...malas nak crita banyak2...nanti spoil pulak kan...ada yang tak tgk lagi kan..Baru perasan, banyak gak movie yang aku selalu tgk mesti ada watak kanak-kanak yang mencuit hati tu ataupun selalu tengok movie karton (juga spesis movie under U-umum)..mungkin lebih tertarik dengan crita yang dibawa oleh kanak2 berbanding dewasa..mungkin juga aku punya sifat keibuan yang tinggi..hah..
Related Posts with Thumbnails