Followers

Friday, June 18, 2010

cantik tak terperi..


Aku ada cilok dua gambar heliza dari facebook dia, boleh di katakan tiap2 hari aku usha fb dia..haha..peminat fanatik katakan...biar la ada org kata bukan2 pasai dia, aku tetap peminat dia, macam dato'CT gak la..macam masa mula2 dulu org kutuk cara tudung dia, last2 tudung dia tu gak yang orang dok ikot pakai..hihi..eh, ada kaitan ke pasal aku minat dia ngan tudung tu...ye la, maksud aku even orang kata macam2 pasal penampilan dia, akhirnya orang pun terikot jugak cara dia, cuma Dato CT still tak cover rambut dia sepenuhnya..
Dah dah dah...berbalik pada Heliza...cantik kan dia, comel sangat, pakai apa pun sure kena, kalo kita ni orang biasa (bukan artis) mesti terasa pelik sket kalo pakai bukan2..kalo namanya artis pakai apa pun 'masuk' jer... tapi cara dia berpakaian sekarang ni lebih ceria dan funky, ala2 ikot fesyen sekarang ni la kan..tak macam dulu, selalu tgk dia pakai tudung bawal itam dia tu jer...nampak sgt fanatik..apa dia pakai semua aku tau..huahuahua..

p/s->gila mantap, masa keja update blog...hahaha..lama dah tak buat keja cm ni..hee..


Related Posts with Thumbnails