Followers

Tuesday, June 15, 2010

Cure for dark circle




Tingal uncang teh aje belom di cari lagi.(nampak sangat malas buat teh sendiri)..thanks korang yang memberi petua2 tu...Then, ritu aku ada round watson bertujuan nak cari cream untuk dark cicle ni, then, end up ngan Bio-Essence Tri-Action AquaBoost, Intense Eye Cream..bila perati semua brand yang ada eye cream ni, kebanyakan eye cream dia mesti mahal kan, dah la ciput jer kandungan dia....memula nak cari yang Loreal, tapi non ado la plak...So, give a try to this eye crem first, kot kot berkesan kan...Dan tidak di lupa petua petua orang dulo dulo kan...Semoga aku rajin nak tepek tepek mata ngan timun.huhu...

Related Posts with Thumbnails