Followers

Saturday, June 5, 2010

garam spa menyental kulit badan





Today i get myself a scrub. Spa Wisdom Africa Ximenia & Salt Scrub form Body Shop. Scrub yang lama abeh dan tak beli2 pun yang lain. Then arini baru teringat nak beli. Cadangnya nak beli kat watson aje, jimat la sket kan, since ada 'sponsor' time tu, so apa lagi, pujuk2 la dibawa ke Body Shop..hihi...dasar 'pisau cukur'...





Kali ni beli yang byk sket kandungan dia, so dapat la bertahan lama sket kan, kalo selalunya cepat je abeh...buat scrub badan ka, buat makan aku ni.hihi.then, aku beli bersama dia nyer sarung tangan wat gosok2 apa tah nama dia..Masa nak bayar tu cam biasa la dia nyer seller tu mesti nak promote beli body butter la perfume la yang dapat diskaun la...nehi nehi..sesungguhnya aku tidak tergugat, sori yer...hihi..lega aku..kalo lama2 dalam tu mesti terpedaya nak beli itu ini..hihi





(from...



Best if you want to: Take time to cleanse, revive and revitalize your skin using a luxuriously pampering creamy salt scrub for the body with skin softening butters from Africa that will leave skin soft, smooth and subtly scented with our traditional Spa Wisdom™ Africa fragrance.
Best for: all skin types, particularly those with dry skin who need to exfoliate regularly
How it works:
  • Community Trade organic beeswax moisturizes and conditions skin while acting as a barrier to help seal in moisture.
  • Community Trade shea butter moisturizes and softens skin.
  • Salt grains gently exfoliate skin.
  • Ximenia, an oil extracted from the ximenia tree native to Africa, helps soften the skin.


Related Posts with Thumbnails