Followers

Saturday, May 29, 2010

gadis bingung

Assalamualaikum kakak,
         Saya Siti(bukan nama sebenar), berusia 24 thn, eh salah, 25, kira 24 la kak..belom besday lagi...saya mempunyai masalah dengan eye-bag atau nama glemernyer lingkaran gelap sekitar mata singkatan nama undergroundnyer pulak, mata panda..boleh tak kakak membantu masalah saya ni. Untuk pengetahuan kakak saya bukan la tiap2 hari bermekap mata maksud saya pakai eyeliner, mascara atau eyeshadow di mata, saya hanya mengenakan concealer dan bedak padat sahaja untuk mekap harian saya, atau membawa maksud harian ke kerja..oh,sejak kebelakangan ni saya sering mengadap scrin komputer (itu tidak dapat di elak) saya harap kakak dapat membantu saya, saya telah mencuba produk garnier tapi kurang berkesan, ada tak apa2 product yang berkesan untuk saya bagi mengurangkan masalah saya ini...

                                                                                                                              Gadis buntu,
                                                                                                                                        Siti, alor Setar.

Hoho...macam tulis kat editor majalah Remaja lak...aku nyer eye bag makin lama makin ketara..korang kalo korang ada pakai product atau petua yang berkesan dengan korang share la ngan aku yer...tengah binggung nak beli krim mata apa lak untuk eye bag ni..mengempiskan poket lagi...haipp..

face without 'plastic' at all..Masih tersenyum ngan 'mata panda'
Related Posts with Thumbnails