Followers

Friday, May 14, 2010

oh...Bosan...




Handbag sudah burokk...nehi..nehi...


Yer..saya bosan, anda pula bagaimana??sila jawab sendiri..Yang penting malam begini malam plg best sebab boleh stay up lama-lama sampai pkul 1 or 2 pagi tanpa risau pasal esok...baru perasan aku hanya update blog bilamana weekend sahaja kan..kunon2 tersgt la bz bila weekdays..HA.HA.HA...menyampah..jap lagi mula terkira2 nak kemas bilik malam ni jugak atau tangguh ke esok pagi..atau malam ni layan blog, facebook, usha tutorial kat youtube, usha gambar pompuan2 cantik..hah..hah..lesbian di situ..ha..


Alang2 dah update blog, meh nak tunjuk menunjuk kaler bibir yang aku guna dari lipstik rimmel nude delight bersama lipstik nyx narcisus tidak lupa lipgloss rimmel Baby Pink, lipgloss caler Baby Pink ni super syokk aaa..mana aa  nak cari lagi kalo abeh nanti...hurmmm..


Bila crop pic ni sambil tidak dilupakan di sertakan tahi lalat yg ciput tue..ha.ha..

Control senyum control hidung..ahhaiii...lalala...


Related Posts with Thumbnails