Followers

Monday, April 19, 2010

arini m dot c..esok gimana??

Bak kata min, arini adalah cuti peristiwa..hihi..sekali lagi sakit kepala menyerang, for sure la tak leh nak bangun ke keja.tapi..boleh je bangun pegi klinik mintak m.c...hihi..wiken ni tak brapa best sbb aku tak berapa sehat, just dok membaring ja kat umah..nak tgk tv pun tak leh..pening..adoyai...
minggu depan balik aloq staq lagi..abg aku kawen..kenduri sebelah perempuan..sbg adik pompuan terpaksa la buat2 sebok tolong apa yang patot kan..

Harap harap esok bangun tidak lagi sakit kepala..


Muka sangat bulan bila pakai tudung ekin..heh!!

Related Posts with Thumbnails