Followers

Sunday, April 11, 2010

the Best Nasi Kandar in Penang..Tajuddin Hussain..


Pada sesiapa yang datang Penang, then mencari restoran nasi kandar yang sedap, kat sini la yer..bagi aku yg ni among the best la..aku ni bukan gemar sangat makan nasi kandar..tapi bila makan kat kedai ni abeh plak nasi dia aku lantak..hihi..so, ni salah satu cadangan la bagi korang yang datang Penang then tak tahu nak makan kat restoran nasi kandar yang mana, coz sangat banyak au restoran nasi kandar kat penang ni..so, kedai ni tidak akan menhampakan kalian..lokasi kedai adalah sekitar little india, jalan quenstreet...



Related Posts with Thumbnails