Followers

Thursday, April 1, 2010

tiada title

I wrote this entry for the sake of this blog sahaja. Ngak ada apa nak cerita di sini. Lama dah kot tak update blog. Sebab utamanya dah lama dah tak tangkap2 gambar,satu lagi tak tau nak wat entry mekap mengenai apa lagi. Tengah dok berpikir ni banyak gak kenduri kawen kena attend dalam bulan 5 ngn 6 nanti. Ngan baju (uniform) kenduri tak beli baru lagi. Then, takkan nak pakai yang lama punya kot.Tak mau la, selalu dah kot orang dok tengok aku pakai baju yang sama. Ada ka orang perasan. Kihkihkih. Ada ada, mak ngn kakak aku sure perasan, then depa mesti kata aku dah tak dak baju lain ke nak pakai, asyik pakai yang sama ja..hihi..ok ok, this month punya bajet kena peruntukan untuk beli baju dah siap or kain, tudung yang sepadan, brooch cantik2 , termasuk sekali la, sebabnyer banyak  brooch aku dah hilang. Tak terpikir lak nak buat pesyen apa eh. K la,pandai dok mengarut ja aku ni. Ni ja yang dok ada dalam kepala sekarang. Muka dah mekap mesti nak ambik gambaq punya..kih3

Related Posts with Thumbnails