Followers

Tuesday, March 23, 2010

i need make up....(simple night out)..



              before                                                                            after
From the picture above you can see why I need makeup so much..big different rite?..face without makeup and face with makeup on it.
The pic before makeup quite blurr, I make it blurr cause I dun want you guys see the real / actual face of mine..kihkihkih..ceh, tetiba mat salleh pulak..hihi..bila gambar tu dah di blurr'kan tak dapat la tengok dengan jelas segala bintik hitam dan parut marut yang aku ada..huhu..
So, as usual let begin with my routine makeup on night out..simple sajork..
Firstly, after applied my face routine, I used my faundation which is Kryolan TV Stick, I only applied around my eyes, to cover my eye bag, dark circle, around nose to reduce the redness on both side of my nose and at the side of my mouth. Then, blend it by using tringle sponge.

Then, using Pixy face powder, buat sapuan pada seluruh muka..make sure you cover all area..baru la ala ala meletup gebu gebu gitu..kihkihkih..yang ni aku just guna sponge yang terdapat dalam press powder tu..nampak tak yang aku circle hijau tu.bintik itamku yg sangat ketara..susah nah nk cover... Then, see the pictures below la yer..hihihi..aku dah malas nak mengarut2 kat sini..hihi..mekap mata yang ni aku tak guna urban decay eye primer tu au..so, kaler dia still vogue di mata..kihkihkih










(without editing)


(some editing with contrast plus light tone)













Finish off with pale/nude pink blusher and soft pink lipstick, my one is ZA lipstick in shell pink color..sedang memakai tudung baru yang berharga rm14 saje..murah murah sudah tudung bawal..kihkihkih 
Related Posts with Thumbnails