Followers

Monday, March 22, 2010

silver black smokey eyes

Tadaa...lagi tutorial mekap..hihihi..ni dah lama bersarang dalam draft entry aku..di sebabkan malas dan mengantok sangat kat opis sekarang ni...so take a break, dan update blog lagi..hihi..cakap je ko malas bekerja kan senang..kihkihkih..so gurlzz...from the picas u can see step by step ya.simple sangat deh...udah maleh nak bg detail2, coz semua tutor mekap yang aku wat samo sajork..huahuahua..eyeshadow yang di gunakan dari pallete yang aku beli dari cosway kalo tak silap la...jus guna 3 color eyeshadow, pearl white, silver and black...make sure any colour yang di tepek on your lid, juga kena tepek/line pada bottom eye line yer..baru la senada sewarna..kang nampak sket pelik kalo jus ada warna kat atas lid..so, make it natural la eh..
















Smokey gak ler sket2 yer..


please wait...


Sekarang ni mood menunggu barang barang yang aku pre-order dari 2 blogshop ni, yang jual mekap dari brand elf dan nyx dan others oversea brand..ni la hasil dari pengaruh review makeup youtube..huaaa..lama deh nak nunggu..aku lak jenis tak sabar, so sape2 yang nak order barang2 mekap dari oversea, macam aku ni dari US kot, leh la terjah kot web bawah ni..tapi kadang2 tu ada agak yang ready stock..ikot nasib la yerr..kalo tak de kena tunggu dulu cam aku..haipp..lama gak deh, tak sabar nak try barang2 tu, sebab tu la takde update makeup stuff for dis month..huaaa..agak agaknyer kalo aku dah pomot blog derang ni, leh tak dapat diskaun utk belian seterusnyer..kihkihkih..kalo korang ada blogshop yang jual barang2 cenggini meh ler share ngan aku yerr..mari kita menghabeskan duit..huahuahua




dan




p/s --> byk tag berhutang belom dibayar..kang rajin aku setelkan..

Related Posts with Thumbnails