Followers

Sunday, March 7, 2010

bukit merah (part II)

Sambungan entry lepas..ada part 2 lagi..ngeh3...masa dah sampai kat pulau orang utan tu

kami di bawa oleh sorang adik ni, dia la yang menerangkan selok belok pasai pulau orang utan ni, kebanyak orang utan kat situ dibawa dari sarawak..dan di taja oleh Tan Sri Mustafa Kamal

Orang utan ni apa tah nama dia aku dah lupa..kalo korang nampak dia cuba nak ambik buah tu sambil mengelakkan pagar lektrik kat situ..sangat gigih..kesian tengok dia..

Yang ni namanya mike..he was the famous and the hottest orang utan kat situ..hihi...setakat ni sudah mengadakan hubungan kelamin sebanyak 4 ekor orang utan betina..huaa..dasyatkan..manusia lagi dasyat kot..ngeh3..kat pipi dia tu semakin mengembang dan besar semakin kacak dan semakin menarek perhatian orang utan betina yang lain untuk mengawan..masa mengawan adalah tidak menentu..hihi..

Ni plak baby orang utan yang telah dipisahkan ngan ibu mereka dan di jaga seperti bayi..comel bangat au..


Sangat manja ngan penjaga dia...

Kenapa orang belakang tak pakai life jaket pun..haishh...

Banyak lagi lawatan kat sini sebenarnya..best bangat.kalo nak tau apa lagi yang ada kat sana, pergi la sana yer..hihi...best tau, berbaloi baloi..coz pastu masuk ecopark (melawat haiwan yang semakin pupus) ngan naik chair lift...dah petang sket kiranya dah kurang panas sket, kami g mandi manda kat waterpark dia..tambah lak satu lagi pakej..tapi jus untuk waterpark je la..

notakaki -->sedang gigih menelaah dolly mekap looks..hua..comey seh derang tu..akibatnya semalam end up kat Sasa beli falsies kunon kunon nak kelip kelip mata dolly..ngeh3..bilanyer nak pakai tah..

Related Posts with Thumbnails