Followers

Wednesday, February 10, 2010

Mekap stuff February..


For January barang mekap yang di beli sangat la tidak banyak..tgk tgk..aku dah berjaya kurangkan perbelanjaan kat barang mekap..ngeh3..boleh ler aku menyimpan lebih sket bulan ni..yeke..tak abeh bulan february lagi ni..hihi..
So, barang idaman yang dah lama teringin nak beli tapi tak kesampaian, telah dibeli tahun ni..

Sangat sedikit okey...

- 120 palletes eyeshadow..memang best..banyak kaler..pasni tak mo dah beli eyeshadow..ngeh3..blh percaya ker..

- urban decay primer potion..eyeshadow base..byk je review pasal benda ni..memang magic dan menarek sekali..kalo nak tahu ngan lebih lanjut meh usha kat blog yana ni..(yana: ai pinjam review yg u entry yer, thanks in advanced)

- Za Lipstic, code color: shell pink, another soft pink color

-then, aku ada beli storage box untuk segala mak nenek mekap..di sebabkan mekap ni beranak pinak tiap2 bulan dan sudah bersepah atas dressing table tu..kena la ada dia nyer storage kan..

Every stages aku letakkan asing2 untuk lippy, blusher, eyeliner and etc..tak de la banyak sebenarnya..jus senang untuk aku nak ambik dan simpan benda2 tu..

Related Posts with Thumbnails