Followers

Wednesday, January 13, 2010

Hepi besday Azizi

Ngak ada idea nak meng'entri..jus publish entri dalam draft yang belom luput tarikh nyer..heee..ni masa ngedate ngan Azizi to celebrate his besday..aku dah janji nak belanja dia makan ayam pedas..so nandos la yer...dah masuk 25 dah dia..aku jugak yang muda lagi..hihi..perasan..ye ar, bagi mereka yang lahir di akhir tahun sure terasa muda dari rakan2 sebaya..hihi..pe aku mengarut ni..sebenarnya, kepala macam buntu sekarang ni..haihh..ada beberapa masalah..semoga semua yang dihadapi dapat ditangani segera....Ya Allah, permudahkan segala urusanku...aminn..


Botol mineral water dia ni gagah aku bwk balik..hihi..


Sesuatu telah berlaku pada azizi yang mengembirakan dia..juga aku tumpang gembira..heee...mula la aku nak pau dia macam2..hahha..pantang kalo ada berita2 cam ni, cepat2 je request macam2..tu belom jadi bini lagi..kalo dah kawen nanti sian dia..hahah..lantak ar..kejam gila..hihi



Ni la yang kami makan, kenyang gila..






saja letak gambar dia banyak2..asek muka aku je dalam ni..hihihi

Related Posts with Thumbnails