Followers

Wednesday, December 1, 2010

waa waa weeee ~~

I received birthday's present ,yesterday...Weee..Love it..!!..Perfume dan handbag..For the perfume i heart the packaging...Owh semestinya dari azizi tersayang..Perfume dpt in advanced awal sehari..tehee..dia ckp dia suka sgt bau perfume tu..Semalam genap la umurku 25 tahun..Haihs..dah tua dah kan..spt gelaran jubli perak ni..dah suku abad hidup di bumi Allah ini..Setakat ni byk lagi impian2 berbintang-bintang yang belum tercapai..(banyak sangat la bintang nyer kan..hehe)..Semalam lepas keja, azizi fecth me at my home, then we went to Quensbay mall, macam dah takde shopping compleks yg lain kan.. Kalo kat penang ni aku rasa dua je shopping compleks rasanya yg menarik untuk pergi, Gurnney Plaza dan Quensbay Mall, tapi Quensbay Mall la yg selalu pun sebab dekat dengan area rumah dan tempat kerja..Even, hari bekerja time break pun kadang-kadang ada gak la bertandang ke Quensbay makan2 kat situ..Lepas makan, boleh jalan-jalan menjamu mata..tehee..

Pis..pis..muka lepas balik keja...penatt...tapi berpura-pura ceria

If pergi mana-mana, then tak sempat bersiap-mekap kat rumah, mesti aku bawa beg bawah tu, berisi segala mekap, perfume, body mist, hand sanitizer dan bermacam-macam la, coz selalunya aku tak carry banyak barang sangat dalam handbag..Tengok, perfume baru dah di rasmi, Red Jeans Versace, bestkan bau dia, then, bila bau rasa macam penah bau macam ni sebelum ni and it is remind me to someone, someone really close, about sometime in the past..but untill now we still keep in touch..
Not that much items inside my handbag..just a small notebook (to-do-list book), my wallet and camera..coz i dun like carried many things inside it..nanti berat ma..azizi jugak yg terpaksa bawa my handbag nanti..tehee : p

Beg baru dah rasmi jugak..dapat-dapat jer terus g toilet, tukar barang-barang dalam handbag lama masuk dalam handbag baru..kekeke..huduhs kan perangai

Ok..ok..dah dah, bercakap pasal semalam..sebelum tu mmg dah plan nak keluar untuk cari barang-barang hantaran..kan dah Year End Sale..mula-mula melilau-lilau cari jam tangan untuk azizi..then, fikir punya fikir dia tak nak beli lagi..sebab dia pun tak decide jenis macam mana dia nak ambik and nak pertimbang semula rega jam yang dia nak tu..taknak la terlebih budget kan..then, sambil-sambil men'survey jam tu..jalan-jalan cari perfume..then, akhirnya masing-masing aku dengan azizi beli perfume...Pastu sambil2 tu mencari2 handbag sebab azizi nak aku pilihkan satu handbag sebagai another hadiah besday for me..Cari yg biasa2 murah2 jer..sebab dalam kepala sentiasa beringat kena berjimat cermat kan.so, dah selesai satu pekara hantaran ni iaitu perfume...tu pun ambik masa yang lama tau, kalo tak boleh je cari benda-benda lain lagi. Tapi sebab dah kesuntukan masa, perut pun ber'dangdut semacam jer..Then, serbu Old-town la, sbb tekak terasa nak makan 'spicy chiken chop rice'.memang feberet aku sekarang ni.Old-town salah satu tempat makan feberet time break dikala hari bekerja.dulu selalu order char-ho-fun atau tomyam, sekarang beralih pada nasi ni pulak...

Bergambar dengan handbag baru..hepii jerr...sapa tak hepi dapat hadiah kan..
Minum dulu, makanan belum sampai

Juga 'enriched choclate' yang memang feberet drink both of us.

Ni la dia 'spicy chiken chop rice'..tak spicy mana pun..hehehe..

Thanks for everything my dear...

7 comments:

HonEyBuNNy said...

suka nya sis....cntk handbeg baru...;-)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt adiah...muda apa lagi 25 tu....hepy belated birthday nor...

eis said...

happy birthday nor. semoga berbahagia selalu :D

hajarus said...

hepy besday haizan.. ooo br tau haizan muda sethn dr hjr la ekkk.. ingatkan kita sebaya... pangkat akak rupanyer hjr ni... kikiki...

bestnyer dpt adiah... lalala...


anyway i like ur purple kaler...

nurulfaridah said...

Happy birthday kakak!smoge pnjg umur & murah rezeki ;)
cantiknye handbag baru..pndai si dia plih.. ^^

annfrendly said...

Selamat Hari Lahir Nor..
Semoga bahagia & gembira selalu bersama azizi..

bestnya dapat beg baru..
yang penting dari orang yg tersayang (,")(",)

emilyrockz said...

tipu nor tipu..
nak pilih handbag murah kunun...
hahahahah..

*bagitau azizi*

=b

Related Posts with Thumbnails