Followers

Wednesday, December 15, 2010

Pesta Pulau Pinang '2010

Pesta Pulau Penang, Sg. Nibong kembali lagi..almost every year ada..tapi the year started aku pun tak tau..tiap kali pergi benda yang sama..ada funfair..kedai2 jual barang, pertunjukan ular..macam2 la..sila la sila la..pakat-pakat mai penang...bagi aku yang dah tua ni takde la excited santgat nak pegi, ni pun coz temankan kak aku, suami dia ngan anak-anak dia..budak-budak la yang paling seronok kalo mai sini, macam-macam boleh main..k lah, mari lihat apa yang aku dah snap kat sana...


 My Sister dengan anaknya, yang ke-tiga, Shifa Qistina, baru setahun lebih..


 Anak akak yang sulong, Muhammad Syafiq








 Yang ni aku (perlu ke mention kat sini..hihi) bersama dengan Syahira, anak akak yang kedua








2 comments:

Zura said...

seronok bwk budak2...tgk drg main..

Softtouch [Hanim] said...

sukalah anak2 buah nor tu..mcm fun fair yer..mmg tmpat budak2lah...

Related Posts with Thumbnails