Followers

Friday, December 3, 2010

gambar bersama rakan-rakan sekerja

Marathon gambar-gambar dibawah adalah bersama rakan sekerja..gambar lunch, farewell, teambuilding dan macam-macam lagi..Semuanya di cilok dari fb kawan2..hihi..So, di upload di sini sebagai kenang-kenangan..Eceh..(bukan bermaksud aku dah berenti keja dari sini kay..masih berbakti lagi)

Yang ni lunch kat Nandos sempena farewell one of trainee yang baru tamat praktikal.



Yang ni pulak, lunch kat CMR (Chinese Muslim Restoran), this restoran baru je bukak kat area Bayan Baru, Penang, makanan dia okay jugak la..Bagi orang lain, maybe sedap, bg tekak aku ni, tak la berapa sangat, so-so jer..tapi still boleh di terima perut..hhihihi


Yang ni pulak lunch kat Bombay restoran (adehh..lupa lak nama betul restoran ni.. =P)..Masa ni sempena kedatangan bos dari US.


Ni masa dinner sehari sebelum team building..kat Hotel apa tah..Lupa jugak..hihihi..

Yeay...!!..menang lucky draw..


Yummy...





Team building kat feringgi..Juga nama hotel pun dah lupa..Adehh..banyak makan semut ni..byk benda lupa..Hee..



Jom..jom..kembali membuat kerja..arini sahaja aku ada dua meeting, satu meeting pukul 1.30pm satu lagi 4.30pm..adehhh...bosann..malasnyerrr.. (-_-)

6 comments:

eis said...

dik, cantiknya kamu. baju pun cantik. suka, suka :)

nurulfaridah said...

cantiknya kak nor
lg2 mase pakai baju maroon 2!!
^_^

Softtouch [Hanim] said...

bestnya tmpat keje nor..mkn kat tmpat best2..nor mmg cntik..suka akak tgk...

mrs Gee :) said...

aihh... laju jer pict tuh di upload kat cni... keh keh.. bravo.. bravo..

hajarus said...

cantik la baju haizan yg kaler maroon tu... sesuai jer ngan tuannyer... ayu jer.. :)

AngahSayang2314 said...

dapat apa masa lucky draw???

Related Posts with Thumbnails