Followers

Thursday, December 16, 2010

AMD's GS Party 2010

Semenjak aku tukar department macam-macam la dinner, party, teambuilding, bos punya house warming, tapi masa kat department dulu, tak de la pulak..even dalam satu amd jugak..so, dinner a.k.a party ni buat kat Equatorial Hotel kat area2 bukit jambul..
 Bergambar bersama wani, dari finance..amboi merahnya mak angah..



Dari kiri, aku (ofcoz), erin, alison dan kak aton..semua dari department yang sama

 Lelaki yang berdiri tegak tu, Sam, bos dari U.S, org mexico..tapi tak nampak mcm...hehehe..




 Rasanya aku yang kemetot..semua dari department yang sama..Mataku..tiger's eyes..hahaha

 Lagi sekali tiger's eyes..hahaha

  Ini la JLO wannabe..heee..alamak gambar belakang saje..


 bersama Chye Li yang kuit muit..

 Chye Li and Erin..minat la mekap Erin masa ni, cantik kan..baby doll abiss...

 Yang tengah berbaju pink tu..itu la Bos aku..Pn. Hafiz...

Yang berbaju biru tu our Section Head, Siew Kim...

Oh, sudah lama tak membalas kunjungan jiran-jiran..lately, aku buzy sket..ni pun update laju-laju..jgn risau aku akan menerjah blog2 kalian..huhuhu

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya company nor yer..mcm2 aktiviti ada..com akak ni jgn haraplah pdahal dorang mampu je buat...kedekut!

Zura said...

dh mcm model je tgk..

Panglima Muda said...

masih belum ada annual diner lah.. dah dekat hujung tahun

Related Posts with Thumbnails